Siirry suoraan sisältöön

TIIMI

Miika Vähäkainu

TOIMITUSJOHTAJA

miika.vahakainu@signumvarainhoito.fi 
+358 40 7459407
Liiketalouden tradenomi, Haaga-Helia AMK

Miika Vähäkainu on Signum Varainhoidon toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus varainhoidosta ja sijoituspalveluista. Signumissa Vähäkainu vastaa yhtiön operatiivisesta toiminnasta ja  asiakkuuksista. Ennen siirtymistään Signumille Vähäkainu työskenteli Evli Pankki Oyj:lle.

Vähäkainun työura alkoi 2007 sijoituspalveluyhtiössä. Hänelle on kertynyt laaja ja monipuolinen osaaminen sijoitusmarkkinoista, varainhoidon strategioista, sijoitustuotteista- ja palveluista. Vähäkainu on työskennellyt varainhoidon- ja sijoittamisen asiantuntijatehtävien lisäksi liikkeenjohdon muutoskonsulttina. Yritysten hallinnosta Vähäkainulla on kokemusta oman yrityksensä kautta hankittuna vuodesta 2012. Koulutukseltaan Vähäkainu on liiketalouden Tradenomi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hänellä on APV1 sijoituspalvelututkinto Aalto Yliopistosta.

Ari Aaltonen

SIJOITUSJOHTAJA

ari.aaltonen@signumvarainhoito.fi 
VTM, Helsingin yliopisto

Ari Aaltonen on Signum Varainhoidon sijoitusjohtaja ja perustajaosakas. Hänellä on jo 40 vuoden työkokemus varainhoidosta ja rahoitusmarkkinoista. Signumissa Aaltonen vastaa sijoitusrahastojen salkunhoidosta ja sijoitusstrategioista. Ennen siirtymistään Signumille Aaltonen työskenteli Front Capitalin päästrategina.

Aaltosen työura alkoi 1984 ja hän on toiminut mm. ekonomistina Suomen Pankissa ja kahden pankkiryhmän pääekonomistina. Varainhoidon tehtävissä hän on toiminut vuodesta 1997 sisältäen salkunhoidon, sijoitustoiminnan johtamisen sekä varainhoitoyhtiön toimitusjohtajuuden. Koulutukseltaan Aaltonen on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineenaan taloustiede.

Panu Immonen

HALLINTOJOHTAJA

panu.immonen@signumvarainhoito.fi +358400410838
KTM, Aalto-yliopisto

Panu Immonen toimii Signum Varainhoito Oy:n hallintojohtajana. Panun vastuulla ovat viranomaisraportointi, riskienhallinta sekä asiakkaan tuntemiseen liittyvät asiat. Noin kahdeksan vuoden työkokemus sijoitusalalta koostuu myynnin ja hallinnon tehtävistä. Koulutukseltaan Immonen on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta, pääaineenaan taloustiede. Lisäksi hänellä on APV 1 sijoituspalvelututkinto Aalto-yliopistosta.